Wellness Medical

Screening

Wellness-Medical-Screening är en kliniskt validerad biometrisk screeningmetod för hälso- och sjukvården. Screeningen är datorstödd och är därmed inte invasiv. På endast 5 minuter får ni fram mellan 40-60 olika hälsomarkörer och metoden är därmed kostnadseffektiv. Baserat på resultatet kan man starta upp med en livsstilsplanering. I samband med tex förslag på fysisk aktivitet på recept, kan ni enkelt avgöra om det finns parametrar som utesluter högintensiv träning.

 

Vilka insatser stärker er patient mest, träning, kostomläggning eller stressreducering som några exempel.

 

I screeningen ingår en enkel uppföljningsfunktionalitet, där du snabbt kan mäta resultaten av din patients livsstilsaktiviteter.

Prevention

För att förändra folkhälsan, krävs livsstilsinsatser, då minst 80 % av sjukdomarna idag är kroniskt degenerativa och livsstilsrelaterade. Denna biometriska screening är kliniskt validerad och ni får fram 40–60 olika hälsomarkörer för att starta upp arbetet med livsstilsprevention.

 

Med rätt prevention och samarbete mellan friskvård och hälso- och sjukvård kan vi förändra och förstärka folkhälsan. Screeningen utgår från hälsa och inte sjukdom. Syftet är att få information om vart patienten befinner sig på en hälso-skala.

Förändringens

kraft

"Med de enklaste medel

gör vi skillnad"

Se övriga Screeningar nedan

TM-Flow

Denna screening är utvecklad för er som arbetar med diabetesvård. Screeningen ger en validerad/patenterad och relevant information om bland annat: Insulin resistens,  mikrocirkulation och om det återfinns minskad densitet eller inflammation i C-fibrena.

TBL-ABI

​Screening som kan diagnotisera: lower-extremity peripheral artery disease (PAD).

TBL-ABI är rekommenderad av US och International Medical Associations.

Sjuk/hälsovårdarens
bästa vän!

Ring oss så berättar vi mer.

Har du några frågor eller bara vill veta mer?

Meny

© 2018 by

Wellness Screening

Håll dig uppdaterad

Ta del av erbjudanden, utbildning och kommande evenemang direkt i din mailbox. 

  • Grey LinkedIn Icon

Hör av dig

Hälsokunskap AB
H2 (Health Hub)
Hälsingegatan 45
Stockholm

+46 709 52 66 66

info@wellness-screening.se 

Wellness Screening logga