top of page

Föreläsningar

Visualizing Health

För att öka medvetenheten kring livsstilsalternativ kan ni boka föreläsningen ”Visualizing Health” som tar era anställda med på en spännande resa genom människans fysiologi och vad man kan göra för att förstärka och förbättra sin personliga hälsa.

När hjärnan inte hänger med

En föreläsning som ger massor av inspiration om hur vi kan förstärka minnet, vårt fokus och öka vitaliteten. Denna föreläsning gör vi även tillsammans med Annika Dopping.

Leva Livet 1 – En inspirerande och spirituell föreläsning med:

Miquel Bonett som rest runt i närmare 40 länder, tillbringat månader med munkar i dem indiska bergen och därefter arbetat som Mental tränare, Yogalärare, Personlig tränare, Qi Gong instruktör och även utbildad inom massageterapi, idrottsnutrition, idrottspsykologi och ledarskap. Han har till och med vunnit världsmästerskapen i datorspelet Counter-Strike.

 

Elena Malmefeldt som Globalt utbildar om livsstilens betydelse för fysiologin. Hon är specialiserad på träningens påverkan på fysiologin och hur man optimerar hjärnan, fokus, minne och sömn. För ett år sedan lämnade hon Stockholm för ett liv i Roslagen och tror på naturens läkande kraft.

Leva Livet – En föreläsning om Brain Power
Annika Dopping och Elena Malmefeldt berättar om hur våra hjärnor påverkas idag och vad vi kan göra för att förstärka hjärnans kapacitet i minne, fokus och känslomässiga stabilitet.
Boka en föreläsning redan idag!

Ring oss så berättar vi mer.

Har du några frågor eller bara vill veta mer?

Vi har tagit emot ditt mail. Vi återkommer så fort vi kan till dig! Ha en fortsatt trevlig dag. Med vänliga hälsningar Teamet på Wellness Screening

bottom of page